Magisz Kft. | Aktuális ajánlatok

INFORMÁCIÓ A HÉTÜLÉSES ÁLLAMI TÁMOGATÁSRÓL. VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT MÁR MOST!

Ha szeretne már most előregisztrálni a nagycsaládos autóvásárlási kedvezményt érintő hétüléses BMW modelljeink egyikére, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az állami támogatás részletei:

Támogatási kérelem benyújtása 2019. 07. 01 és 2022. 12. 31. között lehetséges
Támogatás mértéke: 2 500 000 Ft, de maximum a bruttó vételár 50%-a
Három vagy több gyermekes családok, magyar állampolgárok vehetik igénybe alapesetben egyszer
A szabályozás a legalább hét állandó üléssel rendelkező új járműre vonatkozik

  • Az igényléshez a Magyar Államkincstárhoz vagy a kormányablakokba kell kérelmet benyújtani. A kézhez kapott határozat után hat hónapon belül kell adásvételi szerződést kötni
  • A támogatás egyszer igényelhető, az autót 3 évig nem szabad eladni, a kereskedőnek "Családbarát Magyarország" matricát kell elhelyezni, mely 3 évig nem eltávolítható
  • A támogatást egyszülős családok is igényelhetik
  • A támogatás további részletei a https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu

SPECIÁLIS BMW AJÁNLAT NAGYCSALÁDOSOK RÉSZÉRE.

BMW 2-es Gran Tourer akár már 5 615 000 forinttól.

BMW 2-es Gran Tourer egy összegben már 5 615 000 forinttól vagy havi 81 813 forintért, 0% THM-mel, 2, 5 millió forint állami támogatással.

Ezt kiszámolta már ülésenként? BMW 2-es Gran Tourer ülésenként már havi 11 688 forintért.
Az ajánlat 2019. július 1 és 2022. 12. 31 között megrendelt BMW 216i Gran Tourer *konkrét konfigurációjú modellre vonatkozik illetve visszavonásig érvényes. A konfigurált modell alpesi fehér színű, antracit/fekete színű grid szövetkárpittal és extra harmadik üléssorral.

A nagycsaládos kedvezménnyel, állami támogatással kapható BMW 2-es Gran Tourer

A BMW 2 GRAN TOURER ELŐNYEI.

Legyen szó akár hétfős városnéző túráról, akár szünidei utazásról, amelyhez a fél háztartást bepakolja az autóba - a BMW 2-es Gran Tourer ideális társa lesz bármilyen kalandhoz. Számtalan praktikus tárolási lehetőségével és variálható második üléssorával az autó 1905 literesre bővíthető, a fartól akár egészen a műszerfalig terjedő csomagterével

tökéletesen képes alkalmazkodni az Ön bármilyen igényéhez. Ami pedig különösen a családok számára praktikus: az opcionálisan rendelhető harmadik üléssor jóvoltából akár hét személy is helyet foglalhat a fedélzeten. BMW 2-es Gran Tourer: még több tér az Ön elképzeléseinek.

TOVÁBBI HÉTÜLÉSES BMW MODELLEK.

Tekintse meg további hétüléses BMW modelljeinket!

Az ajánlat 2019.07.01. és 2022.12.31. között megrendelt BMW 216i Gran Tourer *konkrét konfigurációjú modellre vonatkozik illetve visszavonásig érvényes. A konfigurált modell alpesi fehér színű, antracit / fekete színű grid szövetkárpittal és extra harmadik üléssorral.
A megadott havi induló lízingdíj esetén a futamidő 48 hónapos, a bruttó vételár 5 610 000 Ft, 1 683 000 Ft saját erő, 2 500 000 Ft állami támogatás. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik.
A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. Az akció keretében meghirdetett 0% induló THM induló százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltétele figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás

kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW Partnereknél. A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának részleteiről, feltételeiről a 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet rendelkezik. A konstrukció 2019. július 1-től visszavonásig érvényes.
A további részletekért érdeklődjön hivatalos BMW márkakereskedőinknél.

BMW 2 Gran Tourer átlatfogyasztás: 5-8 l/100km; CO2-kibocsátás: 129-181 g/km.